Netsmart Audio Meeting Medium Ceiling

Netsmart Audio Meeting Medium Ceiling är en möteslösning lämplig för medelstora mötesrum (5 - 8 personer) med gemensam digital yta och ljud för både lokala möten och distansmöten

Netsmart Audio Meeting Medium Ceiling kommer med en Vaddio EasyUSB Audio Bundles System E och en touchskärm från BenQ (42", 55" eller 65").

Netsmart Audio Meeting Pro fungerar tillsammans med PC och Mac och med de mjukvaror du vanligtvis jobbar med, Office-paketet med flera.

För enklare distansmöten går det bra att använda de vanliga videokonferensmjukvarorna såsom Skype, Lync, Cisco Jabber, Go to Meeting och Starleaf. Men för att kunna arbeta mer aktivt med innehållet på den gemensamma digitala ytan under distansmötet krävs en annan typ av mjukvara, SMART Bridgit för distanssamarbeten.

   BenQ Interaktiv Skärm

   Vaddio EasyUSB Audio Bundles System E

   SMART Bridgit - distanssamarbetsmjukvara 


Kreativa möten kräver en gemensam yta. På den gemensamma ytan kan deltagarna följa mötets eller projektets utveckling och bidra med egna idéer och förslag. Vem som helst kan koppla sin dator med USB mot Netsmart möteslösningar, inga drivrutiner krävs, och den personliga datorn omvandlas till ett gruppverktyg med alla dess fördelar. Netsmart möteslösningar fungerar lika bra på PC och Mac, du jobbar i den miljö du är van vid.

Dagens arbetssätt kräver nya mötesverktyg. Netsmart har satt ihop möteslösningar av noga utvalda kvalitetsprodukter från våra egna leverantörer som passar mötesrum i alla storlekar både nära och på distans.

Go to top